Campanie umanitară „Copiii își dau mâna pentru Educație!”

Dacă și tu vrei să fii eroul unui copil de la sat, trimite un e-mail pe adresa oana.cosbuc@olgagudynn.ro și află poveștile copiilor care au nevoie de tine!

“COPIII își dau mâna pentru EDUCAȚIE” este o campanie umanitară inițiată de Școlile și Grădinițele Olga Gudynn împreună cu Asociația Maria Holtzhauser.

De mai bine de 4 ani, Olga Gudynn International School și Școala din Găinești, Suceava sunt înfrățite datorită prieteniei, empatiei și bunătății copiilor. Acum, în plină pandemie, când școala s-a mutat în online, o parte dintre elevii din satul sucevean sunt nevoiți să renunțe la studii, din cauza lipsei tehnologiei.
Elevii de la Olga Gudynn International School vor să-i ajute pe prietenii lor de la sat și le vor dona laptopuri sau tablete. Cu toate acestea, sunt mult mai mulți copii din mediul rural care au nevoie de ajutor pentru a-și putea continua studiile.
Fii și tu eroul unui copil de la sat și sprijină campania noastră! 

CUM? 

  • Dăruiește un laptop sau o tabletă (nu trebuie să fie noi, dar trebuie să fie funcționale) și ajută un elev din mediul rural să aibă acces la ȘCOALA ONLINE!
  • Distribuie informațiile despre această campanie și postările de pe pagina noastră de Facebook în rândul prietenilor tăi!
  • Înscrie-te ca voluntar în programul nostru pentru organizarea unor cursuri suport pentru elevii și profesorii care întâmpină dificultăți în utilizarea platformelor online.

Dacă și tu vrei să fii eroul unui copil de la sat, trimite un e-mail pe adresa oana.cosbuc@olgagudynn.ro și află poveștile copiilor care au nevoie de tine!

Spune DA Educației!

Editor News National

Editor online: News National

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Inspectoratul Teritorial de Muncă București, a organizat actiuni în scopul identificării muncii nedeclarate

mie mai 6 , 2020
În cadrul acțiunilor organizate de Inspectoratul Teritorial de Muncă București  în scopul identificării muncii nedeclarate, precum și a verificării modului de respectare a prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă, în data de 5.05.2020, inspectorii de muncă, sub coordonarea inspectorului șef, Constantin Bujor, au întreprins o acțiune de […]