Kaufland România deschide magazinul cu numărul 130

Kaufland România deschide magazinul cu numărul 130

 

București, 7 mai 2020 – Kaufland România inaugurează astăzi magazinul cu numărul 14 din București și ajunge astfel la o rețea de 130 de hipermarketuri în România.

Cu această ocazie, compania creează aproximativ 100 de locuri de muncă noi, cu scopul de a veni în sprijinul economiei locale, mai ales în această perioadă.

Având o suprafață de vânzare de 3.300 metri pătrați inclusă într-una totală de peste 5.000 de metri pătrați, noul magazin Kaufland se află pe Bulevardul Energeticienilor, nr. 13-15, din sectorul 3 al Capitalei și pune la dispoziția clienților o parcare extinsă de 240 de locuri, dotată și cu rastele pentru biciclete.

Cu o selecție variată de produse la prețuri reduse, expuse la raioanele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, raion special de pește proaspăt, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie, magazinul este deschis zilnic de luni până sâmbătă între 07.00-22.00, iar duminică de la 07.00 până la 20.00.

Pentru clienții interesați să cumpere mâncare deja preparată, meniuri diverse sunt disponibile la punctul Grill cu care este dotat noul magazin. Mai mult, în galeria comercială din cadrul acestuia clienții au acces la farmacie, produse naturiste, precum și la zona de Food Court, cu produse proaspete de patiserie și cofetărie.

Cu ocazia deschiderii, magazinul își așteaptă clienții cu reduceri semnificative de preț la produse alimentare și non-alimentare din toate raioanele.

Magazinul oferă și un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

În plus, din grijă pentru clienți și angajați, magazinul deschis este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland:

  • Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați (cărucioare, case de marcat, mobilier, cântare, clanțe, butoane etc), toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent, de mai multe ori pe zi;
  • Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini gratuit;
  • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;
  • Colegii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință, măști și, după caz, viziere;
  • Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri;
  • În anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane;
  • Toți angajații cunosc măsurile de prevenție și au la dispoziție o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă;

 „Continuăm extinderea rețelei cu atenție la toate măsurile de protecție ce se impun, din dorința de a fi cu un pas mai aproape de clienții noștri, care au nevoie de acces ușor și la îndemână când vor să facă cumpărăturile. Pentru ei avem prețuri reduse, oferte și prospețime garantată la raft, iar misiunea noastră în această perioadă este să asigurăm disponibilitatea stocurilor indiferent de situație”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Acesta este al treilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune.

Kaufland rămâne cu maximă responsabilitate alături de clienți, angajați și parteneri, și va lua și mai departe toate măsurile necesare pentru a oferi siguranță sporită și disponibilitatea magazinelor pentru aprovizionarea populației, în orice scenariu.

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 130 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

 

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132.

Editor News National

Editor online: News National

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Festivalul Familiei - Romania se vindeca #impreuna

joi mai 7 , 2020
FESTIVALUL FAMILIEI- ROMÂNIA SE VINDECĂ ÎMPREUNĂ Pe data de 14 Mai 2020 vă invităm să luați parte la Festivalul Familiei – cea mai mare petrecere online a familiei în care peste 40 de artiști consacrați, copii talentați, sportivi sau profesionisti in diverse domenii vor oferi momente unice, pline de emoție, […]