Conferința Oxygen Events: Work Remote The new ways of working 18 mai 2020 Zoom, 12.00-14.30

www.oxygen-events.ro

Conferinta online organizată cu sprijinul Băncii Transilvania, CEC Bank, Asociației Române a Băncilor, CFA Society România, Asociației Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar din România, ANSSI, News Național, Finzoom, 7 MM, EIntegral, Editura Art, 4Careers, Learn&Go.

Work Remote The new ways of working 18 mai 2020 Zoom, 12.00-14.30

Pandemia Covid-19, cu toate consecinţele ei, este cea mai mare provocare a acestui secol. 2020, Anul când lumea s-a oprit. 2020 a venit pe neașteptate cu schimbări majore în viață, muncă și business. Forțați fiind de noua realitate a distanțării sociale și necesitatea de “lockdown”, casa ne-a devenit birou iar biroul iși pierde treptat semnificația. Această situație ne obligă să facem schimbări, să digitalizăm cât mai mult iar munca de acasă să devină normalitate”. Vom vorbi despre România unui nou început în anul 2020, an al schimbărilor ecosistemelor. Despre transformarea digitală a României. 

Și despre noi, oamenii de dincolo de tehnologie!

Tema aceasta reprezintă un subiect de maximă actualitate și de interes iar 

Conferințele Oxygen Events îmbină totdeauna subiectele de actualitate cu cele care explorează viitorul. Vom vorbi despre eficiența și securitatea lucrului de acasă, despre dificultăți și soluții, despre vulnerabilități și protejarea identității și a informațiilor, despre măsuri și riscuri din perspectiva protecției informațiilor confidențiale și a GDPR, despre serviciile juridice, despre cum au putut fi aplicate prevederile existente în legislație, despre rigiditatea legislativă și nevoia de soluții a mediului de afaceri, despre stresul sau relaxarea muncii de acasă; vom vorbi despre tehnologie, despre rolul tehnologiei 5G în acest proces și mai ales despre oameni.

Ce am învățat în aceste câteva săptămâni? Că cel mai important lucru este comunicarea. Mai mult ca oricând avem nevoie unii de alții și vedem cu alți ochi conceptul de Împreună”. Da, Împreună construim viitorul, și acest Împreună” are de abia acum un înteles real. Iar cel mai important lucru este faptul că trebuie să fim flexibili și să creștem capacitatea noastră – ca indivizi și ca profesioniști – de a ne adapta rapid unor evenimente cum este cel prezent, cu o evoluție nepredictibilă. 

www.oxygen-events.ro

Editor online: News National

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Sedinta CNA din 12.05.2020

mar mai 12 , 2020
Întrunit în ședința publică din data de 12.05.2020, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcția de specialitate ca urmare a sesizărilor primite și a autosesizării și a decis să aplice câte o somație publică următoarelor posturi: Pro X – pentru nerespectarea dispozițiilor art. 18 alin. […]