Raportul special al Curții de Conturi Europene privind Platforma europeană de consiliere în materie de investiții

Avem plăcerea de a vă informa că a fost publicat Raportul special nr. 12/2020 al Curții de Conturi Europene, intitulat „Platforma europeană de consiliere în materie de investiții: lansată cu scopul de a stimula investițiile în UE, impactul platformei rămâne limitat”, elaborat sub coordonarea doamnei Annemie Turtelboom, membră a Curții.

Lansată în 2015, ca parte a Planului de investiții pentru Europa, Platforma europeană de consiliere în materie de investiții oferă asistență tehnică promotorilor de proiecte din UE. Beneficiarii sunt satisfăcuți de serviciile de consiliere prestate de platformă. Totuși, platforma nu și-a atins încă întregul potențial de stimulare a investițiilor în UE, în principal din cauza unei strategii insuficient de clare pentru direcționarea sprijinului acolo unde acesta putea aduce cea mai mare valoare adăugată.

Puteți consulta raportul special și comunicatul de presă, care sunt disponibile în 23 de limbi ale UE, făcând clic aici.

Avem plăcerea de a vă informa că, în octombrie 2020, la Bruxelles, Curtea va organiza o conferință pe tema modalităților de stimulare a investițiilor prin instrumente financiare ale UE și prin asistență tehnică din partea UE în perioade de criză. Mai multe informații vor fi publicate în timp util.

Pentru orice informații suplimentare legate de activitatea Curții, vă invităm să ne contactați sau să ne vizitați site-ul web la adresa eca.europa.eu.

Editor News National

Editor online: News National

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Videoconferință a Consiliului Afaceri Externe în formatul miniștrilor apărării

mar mai 12 , 2020
Videoconferință a Consiliului Afaceri Externe în formatul miniștrilor apărării  Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a participat marți, 12 mai, la reuniunea informală, desfășurată în sistem videoconferință, a Consiliului Afaceri Externe în format al miniștrilor apărării din statele membre ale UE. Videoconferința a fost prezidată de către Înaltul Reprezentant al Uniunii […]