Tablete pentru elevii sectorului 2 aflați în risc de abandon școlar

Tablete pentru elevii sectorului 2 aflați în risc de abandon școlar

 

           În vederea prevenirii abandonului școlar, elevii din sectorul 2 care provin din familii cu risc crescut de marginalizare, excludere și separare vor primi 30 de tablete din partea Primăriei Sectorului 2 şi a unei firme.

     Administrația publică locală a sectorului 2 şi firma Evrey Matrix vor oferi cele 30 de tablete copiilor de la trei centre de zi din subordinea D.G.A.S.P.C. Sector 2 (Centrul de Zi „Pinocchio”, C.S.A.S.P.S.P.P.S.D. “Casa din Tei” și Centrul de Zi „Sfântul Pantelimon”).

    Tabletele vor fi utilizare de către cei mici pentru a participa la cursurile online planificate de către fiecare instituție școlară̆, iar personalul de specialitate al centrelor îi va sprijini, alături de cadrele didactice, în vederea asimilării cunoștințelor și deprinderilor prevăzute de programa școlară̆.

     Prin această acțiune, autoritățile locale ale sectorului 2 susțin toate proiectele care vizează̆ reducerea numărului de copii ce riscă să abandoneze școala în lipsa unor resurse menite să îi sprijine în accesul la educație.

       Acest program inițiat de către Primaria Sectorului 2 va continua și în perioada următoare, astfel ca fiecare elev aflat în risc social să fie ajutat în vederea respectării dreptului fundamental la educație al acestuia.

Editor online: News National

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară

mie mai 13 , 2020
Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară   Bucureşti, 13 mai 2020 – În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a aprobat măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, printre care: Reglementare Proiectul Regulamentului […]