CMTEB începe lucrările de reparații și înlocuire a porțiunilor de conductă deteriorată

CMTEB începe lucrările de reparații și înlocuire a porțiunilor de conductă deteriorată

 

Bucureşti, 14 mai 2020 – Compania Municipală Termoenergetica București, anunţă începerea lucrărilor de reparații și înlocuire a porțiunilor de conductă deteriorată, urmare a încheierii sezonului de încălzire 2019 – 2020. Pentru a diminua disconfortul resimțit de clienți, durata estimată de execuție a acestor lucrări va fi cuprinsă între 24 și 48 de ore, doar în cazuri excepționale aceasta urmând a fi prelungită.

Lucrările vor fi efectuate în toate sectoarele Municipiului București și vor fi anunțate, atât prin postarea de afișe la scara fiecărui bloc aflat în această situație, cât și centralizat, pe site-ul CMTEB – la rubrica “Lucrări programate”.

Vă reamintim că toate opririle în furnizarea apei calde sunt anunțate pe site-ul instituției – www.cmteb.ro, la secțiunile “Avarii”, “Lucrări programate” sau “Funcţionare sub parametri”. Tot acolo sunt menționate cauzele opririi, zonele afectate și orele estimate de repunere în funcțiune. Aceste informații sunt actualizate în permanență în funcție de situația existentă pe teren. Astfel, cetățenii pot apela numerele 0319442, TELVERDE – 0800820002 (apel gratuit) sau numerele dispeceratelor de sector (indicate pe site) aflate la dispoziţia clienților 24 de ore din 24.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor.

Editor News National

Editor online: News National

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

MAI: Guvernul a aprobat în ședința de astăzi, 14 mai 2020, Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea unor acte normative

joi mai 14 , 2020
Guvernul a aprobat în ședința de astăzi, 14 mai 2020, Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea unor acte normative cu incidență în domeniul managementului situațiilor de urgență și al protecției civile. Prin acest act normativ este definită clar starea de alertă, legislația subsecventă din acest domeniu fiind pusă astfel […]