CCIB: Prelungirea mandatului conducerii alese a Camerei bucureștene până în luna martie 2021

La CCIB, alegeri în luna martie 2021

 

În contextul actualei pandemii de coronavirus și a restricțiilor existente în organizarea unor întruniri cu un număr semnificativ de participanți, Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a decis, la recenta sa reuniune, prelungirea mandatului conducerii alese a Camerei bucureștene până în luna martie 2021, când va avea loc convocarea statutară a Adunării Generale a membrilor CCIB, în conformitate cu prevederile Legii 335/2007 și ale Statutului CCIB.

Pâna în martie 2021, conducerea Camerei bucureștene este asigurată în continuare de dl. dr. ing. Costică T. Mustață, în calitate de președinte. Dl. Costică T. Mustață este director general al companiei Uzinsider Techno SA, parte a grupului de firme Uzinsider SA, și profesor invitat la Universitatea Politehnică București. Vicepreședinți ai CCIB sunt: dl. dr. Aurel Vainer (membru onorific al CCIB, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România), dl. Iuliu Stocklosa (East Electric SRL) și dl. Gheorghe Lemnaru (Ghele Impex SRL). De asemenea, este prelungit, tot până la data menționată, mandatul conducerilor celor șase Secțiuni ale CCIB (Comerț, Servicii, Industrie, Turism, Cercetare-Dezvoltare-Inovare și Membri Colectivi).

Editor online: News National

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

PACTUL PENTRU MUNCĂ PROIECTUL CARE AR PUTEA SCHIMBA RADICAL PIAŢA MUNCII DIN ROMÂNIA

mie iul. 8 , 2020
PACTUL PENTRU MUNCĂPROIECTUL CARE AR PUTEA SCHIMBA RADICAL PIAŢA MUNCII DIN ROMÂNIA România are nevoie de un restart solid, de reforme structurale coerente și cu viziune, susţin reprezentanţii mediului de afaceri prezenţi la dezbaterile organizate pe parcursul celor doi ani în marile centre universitare, din ţară, precum Iași, Cluj-Napoca, București, […]