CERCETAȚI PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ

CERCETAȚI PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ

 La această oră, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalități Economice din Vrancea efectuează 19 percheziții, în județul Vrancea, la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice bănuite de evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 10 milioane de lei.

 Activitățile se desfășoară simultan în 19 locații și sunt efectuate cu sprijinul reprezentanților Gărzii de Mediu Vrancea, Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Vrancea, Biroului Vamal de Interior Focșani și R.A.R.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor de la ordine publică, de la investigații criminale, de la arme, explozivi și substanțe periculoase, precum și al polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Vrancea.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea și jandarmi.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

 

Editor online: News National

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Participarea șefului Statului Major al Apărării la Comitetul Militar al Uniunii Europene

joi iul. 9 , 2020
Participarea șefului Statului Major al Apărării la Comitetul Militar al Uniunii Europene   Șeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu, participă, în perioada 8-9 iulie, la Reuniunea Comitetului Militar al Uniunii Europene (EUMC) de la Bruxelles. Pe agenda întâlnirii șefilor Apărării din țările membre ale Uniunii Europene sunt incluse subiecte […]