Administrația Porturilor Maritime SA Constanța sponsorizează spectacolele estivale ale Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

Administrația Porturilor Maritime SA Constanța sponsorizează spectacolele estivale ale Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

Într-o perioadă în care accesul spectatorilor la actul artistic este limitat de rigorile luptei cu COVID-19, condiții în care instituțiile de spectacol au fost nevoite să se adapteze și să descopere noi drumuri către public, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța vine în sprijinul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ și sponsorizează reprezentațiile estivale ale spectacolului „Marea și Muzica“.

Spectacolele sunt gratuite și sunt organizate în aer liber, în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, cu respectarea regulilor de siguranță medicală.

„Marea și Muzica“, un spectacol care reunește 30 de soliști ai teatrului, este descris ca fiind un concert de bijuterii muzicale și instrumentale.

Concertul este programat astfel: 12 iulie, 18 iulie, 9 august, 15 august, 5 septembrie, de la ora 20.

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța rămâne alături de comunitatea locală, implicându-se în proiectele sociale și culturale de larg interes.

Editor online: News National

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Oficialii guvernamentali au fost prezenți pe șantierul Podului suspendat peste Dunăre în zona Brăila

vin iul. 10 , 2020
Ministrul Lucian Bode a verificat împreună cu Prim-Ministrul, Ludovic Orban, alături de reprezentanții autorităților locale, ai managementului CNAIR stadiul lucrărilor la o serie de obiective de infrastructură din județul Tulcea. Oficialii guvernamentali au fost prezenți pe șantierul Podului suspendat peste Dunăre în zona Brăila, dar de această dată pe malul […]