Ajutoare de urgență de aproape 400.000 lei pentru 116 familii și persoane singure cu probleme sociale grave

Ajutoare de urgență de aproape 400.000 lei pentru 116 familii și persoane singure cu probleme sociale grave

 Guvernul a aprobat astăzi, printr-o Hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 393.100 lei pentru sprijinirea a 116 familii și persoane singure care fie se află în situaţii de necesitate în urma unor incendii, fie au probleme grave de sănătate sau riscă excluziunea socială, astfel:

  • 000 lei pentru 26 familii și persoane singure din județele Bacău, Botoșani, Buzău, Cluj Galați, Giurgiu, Iași, Neamț, Olt, Sălaj, Suceava, Vâlcea și Vaslui, care se află în situații de necesitate cauzate de incendii;
  • 100 lei pentru 90 familii și persoane singure din județele Bacău, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Ialomița, Iași, Mehedinți, Neamț, Olt, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Vâlcea, Vaslui și municipiul București, care se confruntă cu situații deosebite în urma unor probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Ajutoarele de urgenţă aprobate de Executiv sunt acordate în baza anchetelor sociale efectuate de agențiile teritoriale pentru plăți și inspecție socială și sunt suportate din bugetul Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Ministerul Culturii: Precizeza cu privire la informațiile apărute în presă, ca nu au conturile blocate

lun aug. 17 , 2020
Ministerul Culturii face precizări cu privire la informațiile apărute în presă, conform cărora ar avea conturile blocate. Precizăm că, în acest moment, ministerul nu are conturile blocate și își desfășoară activitatea în mod normal. Drepturile salariale câștigate în instanță de o parte dintre salariați vor fi achitate conform OUG nr. […]
Sigla-Ziarul-News-2020