Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a lansat site-ul:www.proiectpentruromania.ro

http://www.proiectpentruromania.ro
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a lansat site-ul:
 
 
unde puteți găsi toate informațiile detaliate cu privire la proiectul de lege recent adoptat de Parlamentul României, vizând terenul de la Romexpo și la proiectul de dezvoltare urbană care urmează a fi inițiat.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Bacalaureat 2020, sesiunea august - septembrie: rezultate finale după soluționarea contestațiilo

sâm sept. 5 , 2020
Bacalaureat 2020, sesiunea august – septembrie: rezultate finale după soluționarea contestațiilor Rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de bacalaureat 2020, după soluționarea contestațiilor, este de 34,1%, în creștere cu aproape un procent, în raport cu sesiunea august-septembrie 2019 (33,4%). Comparativ cu  rata de promovare generată de rezultatele inițiale […]
Sigla-Ziarul-News-2020