Consultări ale ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu cu omologul ucrainean Dmytro Kuleba, în marja RADR 2020

Consultări ale ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu cu omologul ucrainean Dmytro Kuleba, în marja RADR 2020

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu îl va primi marți, 8 septembrie 2020, la București, pentru o rundă de consultări politice, pe ministrul afacerilor externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, care efectuează o vizită de lucru în România, la invitația părții române.

De asemenea, ministrul ucrainean al afacerilor externe va participa, în calitate de invitat special, la ediția din acest an a Reuniunii Anuale a Diplomației Române (RADR).

Vizita șefului diplomației ucrainene are ca obiectiv identificarea de soluții pe termen lung privind unele aspecte relevante de pe agenda bilaterală, cu accent pe drepturile persoanelor aparținând minorității române din Ucraina.

Totodată, va avea loc un schimb de opinii cu privire la teme de interes regional și, respectiv, circumscrise agendei de cooperare cu UE și NATO.

Cei doi șefi ai diplomațiilor vor susține o conferință comună de presă începând cu ora 10.30, care poate fi urmărită LIVE pe conturile de Facebook și Youtube ale MAE, la link-urile: https://www.facebook.com/mae.romania și https://www.youtube.com/user/MAERomania.

De asemenea, sesiunea plenară a RADR cu participarea ministrului Dmytro Kuleba poate fi urmărită LIVE pe aceleași canale, începând cu ora 11.00.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Prima zi a Reuniunii Anuale a Diplomației Române 2020

lun sept. 7 , 2020
Prima zi a Reuniunii Anuale a Diplomației Române 2020: deschiderea oficială, în prezența domnului Ludovic Orban, Prim-ministrul României, și o sesiune specială cu participarea ministrului afacerilor externe și expatriaților al Regatului Hașemit al Iordaniei, domnul Ayman Safadi Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a deschis luni, 7 septembrie, în prezența Prim-ministrului […]