Întrevederea secretarului de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale cu ambasadorul Republicii India

Întrevederea secretarului de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale cu ambasadorul Republicii India

Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale, Simona Cojocaru, a primit marți, 15 septembrie, vizita de prezentare a ambasadorului Republicii India în România, Rahul Shrivastava.

Cei doi oficiali au abordat evoluțiile mediului de securitate în contextul pandemiei COVID-19 și stadiul actual al cooperării bilaterale în domeniul apărării, precum și  perspectiva consolidării cadrului juridic bilateral, prin încheierea Acordului între România și Republica India privind cooperarea în domeniul militar și a altor documente subsecvente.

Oficialul român a subliniat că România și India au viziuni comune în privința contribuției la stabilitatea regională și globală, menționând în context lupta împotriva terorismului și participarea celor două țări la misiunile de menținere a păcii sub egida ONU.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Combinatul siderurgic Donalam investește peste 11 milioane de euro în modernizarea laminorului din Călărași

mie sept. 16 , 2020
București, 16.09.2020: Combinatul siderurgic Donalam investește peste 11 milioane de euro în modernizarea laminorului din Călărași AFV Beltrame Group, acționarul principal al companiei Donalam, unul dintre cei mai mari producători europeni de bare din oțel și oțeluri speciale, investește peste 11 milioane de euro în modernizarea laminorului din cadrul combinatului […]