A patra întâlnire a Grupului comun de lucru pentru programarea viitorului Program de cooperare transfrontalieră România-Serbia 2021-2027

A patra întâlnire a Grupului comun de lucru pentru programarea viitorului Program de cooperare transfrontalieră România-Serbia 2021-2027

 Astăzi, 7 octombrie, s-a desfășurat, în format online, cea de-a patra întâlnire a Grupului comun de lucru pentru programare, în vederea pregătirii viitorului Program de cooperare transfrontalieră la granița româno-sârbă, aferent perioadei de programare 2021-2027.

În cadrul acestei întâlniri, membrii grupului comun de lucru au agreat lista proiectelor de infrastructură mare și cele de importanță strategică, ce vor putea fi incluse spre finanțare în cadrul viitorului Program. Totodată, au fost prezentate ultimele modificări ale documentului de programare, în vederea publicării acestuia pe site-ul Programului și pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari care vor participa la atelierele tematice ce vor fi organizate online în perioada 19-22 octombrie 2020 – http://www.romania-serbia.net/?p=4509.

În perioada 2021-2027, România va beneficia de asistență financiară comunitară nerambursabilă pentru dezvoltarea de programe și proiecte de cooperare teritorială europeană, având ca scop dezvoltarea echilibrată a întregului teritoriu comunitar, prin încurajarea cooperării și schimbului de bune practici între regiunile Uniunii Europene, precum și pentru cooperarea cu statele terțe.

Pentru asigurarea unui cadru transparent de colaborare instituțională, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a organizat consultări cu actorii-cheie, în cadrul unor întâlniri de lucru organizate în aria Programului. De asemenea, toate documentele de interes public referitoare la următorul Program au fost publicate pe site-ul www.romania-serbia.net, instituțiile interesate fiind invitate în continuare să formuleze propuneri sau observații.
 
Editor online: Florina Manea

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar

mie oct. 7 , 2020
Ministerul Educației și Cercetării monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel național, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din fiecare județ. Prin urmare, astăzi, 6 octombrie, în conformitate cu datele transmise de inspectoratele școlare județene (inclusiv Inspectoratul Școlar al Municipiului București), se înregistrează următoarea […]
Sigla-Ziarul-News-2020