Mihai Căldăraru a primit din partea  Centrului pentru tineret al Municipiului Bucureşti o diplomă de recunoștință!

Mihai Căldăraru a primit din partea  Centrului pentru tineret al Municipiului Bucureşti o diplomă de recunoștință!

Directorul Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, Trifu Georgiana, a acordat diploma de recunostinta domnului Mihai Caldararu- Directorul General al  Direcției  Generale  Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS România.

Am acordat o mică distincție, care a constat în înmânarea unei diplome de recunoștință catre domnul Mihai Căldăraru. Prin acest mic semn simbolic ne-am arătat recunoștința pentru implicarea acestuia în activitățile filantrilopice derulate de acesta. Prin aceste mici gesturi si nu numai, CTMB susține toate demersurile prin care tinerii aflati in situatii speciale primesc ajutor.
Iar implicarea si daruirea dlui Căldăraru nu au avut cum să rămână fără măcar un gest prin care să ne arătăm multumirea.

CTMB derulează diverse proiecte si programe pentru tinerii si studentii din Bucuresti cu varste intre 14-35 ani, care sunt gandite si concepute pentru a veni in ajutorul acestora. Proiectele si programele CTMB vin in ajutorul tinerilor si cred ca cel mai bine ar fi sa le exemplific. Cel putin pe cateva dintre ele: proiectul Bucuresti, oradul tinerilor activi pe piata muncii este un sprijin adus tinerilor care sunt someri prin acordarea de sprijin pentru a urma cursuri de calificare in vederea angajarii. Si nu numai partea aceasta este acoperita, pentru ca, daca vor reusi sa se angajeze in domeniul in care au absolvit respectivele cursuri vor putea accesa si o subventie de pana la 2700 lei.

Un alt proiect ar fi Elle New Media School, prin care tinerii pasionati de social media au putut afla, de la specialisti in domeniu cum pot ajunge sa-si câștige traiul din aceste retele.
Iar cel mai asteptat program al nostru, CTMB HUB este singurul program prin care o administratie publica a reusit sa dezvolte un hub in parteneriat cu ONG urile.
Prin acest program ONG-uri si asociatiile de tineri si studenti vor beneficia de spații utilate pentru a-si desfasura activitatea, dar vor beneficia si de consultanta in diverse domenii, precum etica, leadership, contabilitate, juridic, s.a.

Mulțumesc din tot sufletul meu doamnei Georgiana Trifu, Director Geneal  al  Centrului Pentru Tineret al Municipiului București, pentru Diplomă de recunoștință!  declarat Mihai Căldăraru, Directorul General al  Direcției  Generale  Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS România.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

One thought on “Mihai Căldăraru a primit din partea  Centrului pentru tineret al Municipiului Bucureşti o diplomă de recunoștință!

Comments are closed.

Următoarea știre

Președintele CCIR, dl Mihai Daraban, reales în funcția de membru în Comitetul Director al EUROCHAMBRES

vin oct. 16 , 2020
Președintele CCIR, dl Mihai Daraban, reales în funcția de membru în Comitetul Director al EUROCHAMBRES   Paris, 15 octombrie 2020: Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl. Mihai Daraban, a fost reales astăzi, 15 octombrie, în funcția de membru în Comitetul Director al Asociației Camerelor de Comerț […]