Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Mihai Căldăraru a primit din partea  Centrului pentru tineret al Municipiului Bucureşti o diplomă de recunoștință!

joi oct. 15 , 2020
Mihai Căldăraru a primit din partea  Centrului pentru tineret al Municipiului Bucureşti o diplomă de recunoștință! Directorul Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, Trifu Georgiana, a acordat diploma de recunostinta domnului Mihai Caldararu- Directorul General al  Direcției  Generale  Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS România. Am acordat o mică […]