Prima întâlnire online din cadrul Săptâmânii atelierelor tematice pentru capitalizarea rezultatelor Programului Interreg

Prima întâlnire online din cadrul Săptâmânii atelierelor tematice pentru capitalizarea rezultatelor Programului Interreg de cooperare transfrontalieră România-Serbia și pregătirea ideilor de proiecte pentru viitoarea perioadă 2021-2027

 Astăzi, 19 octombrie, s-a desfășurat, în format online, prima întâlnire din cadrul Săptămânii atelierelor tematice pentru capitalizarea rezultatelor Programului Interreg de cooperare transfrontalieră România-Serbia și pregătirea ideilor de proiecte pentru viitoarea perioadă 2021-2027, la care au participat 52 de reprezentanți ai instituțiilor interesate din zona de graniță româno-sârbă.

Cu această ocazie, au fost prezentate rezultatele unor proiecte din domeniul turismului și oportunitățile de finanțare pentru acest domeniu în următoarea perioadă, pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari în dezvoltarea unor proiecte și parteneriate sustenabile în regiune.

În perioada 2021-2027, România va beneficia de asistență financiară comunitară nerambursabilă pentru dezvoltarea de programe și proiecte de cooperare teritorială europeană, având ca scop dezvoltarea echilibrată a întregului teritoriu comunitar, prin încurajarea cooperării și schimbului de bune practici între regiunile Uniunii Europene, precum și pentru cooperarea cu statele terțe.

Pentru asigurarea unui cadru transparent de colaborare instituțională, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a organizat consultări cu actorii-cheie, în cadrul unor întâlniri de lucru organizate în aria Programului. De asemenea, toate documentele de interes public referitoare la următorul Program au fost publicate pe site-ul www.romania-serbia.net, instituțiile interesate fiind invitate în continuare să formuleze propuneri sau observații.

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Premieră pentru învățământul universitar din România: locurile la Masterul didactic, ocupate integral

mar oct. 20 , 2020
Premieră pentru învățământul universitar din România: locurile la Masterul didactic, ocupate integral Opt universități pilotează, în anul universitar 2020-2021, pentru prima dată în România, programe de studii universitare de master didactic, la forma de învățământ cu frecvență. Față de această inițiativă, tinerii care doresc să îmbrățișeze o carieră didactică au […]
Sigla-Ziarul-News-2020