Precizări de presă privind infectarea cu COVID-19 a două persoane din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe

Precizări de presă privind infectarea cu COVID-19 a două persoane din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe

În scopul informării transparente și corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în cursul zilei de 27 octombrie a.c., doi angajați cu funcții de execuție din cadrul Centralei MAE au fost depistați pozitiv cu infecția COVID-19.

Ministerul Afacerilor Externe informează că au fost luate, în regim de urgență, toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, precum și măsuri de protecție pentru restul colectivului.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

RUTA CULTURAL TURISTICĂ A BISERICILOR DE LEMN DIN ROMÂNIA A FOST LANSATĂ!

mar oct. 27 , 2020
RUTA CULTURAL TURISTICĂ A BISERICILOR DE LEMN DIN ROMÂNIA A FOST LANSATĂ! Ruta Cultural Turistică a Bisericilor de Lemn din România a fost lansată oficial marti, 27 octombrie, în cadrul evenimentului „Protejarea și valorificarea cultural turistică a monumentului istoric Biserica de lemn din Valea Crișului, Bihor”, organizat de către Agenția de Management […]
Sigla-Ziarul-News-2020