Clotilde Armand: Noul primar al Sectorului 1 și membrii Consiliului Local validați de instanță au fost învestiți în funcție

Clotilde Armand

Noul primar al Sectorului 1 și membrii Consiliului Local

validați de instanță au fost învestiți în funcție

Clotilde Armand: “Primăria Sectorului 1 trebuie să funcționeze 100% pentru cetățeni”

                    Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Marie Brigitte Armand, a fost învestit în funcție joi, 29 octombrie 2020, în cadrul unei ceremonii desfășurate în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 în cadrul căreia atât noul edil, cât și consilierii locali validați de instanță au depus jurământul, potrivit legislației în vigoare.

                    ”Cunosc foarte bine problemele acestui sector. Am fost trei ani de zile consilier local și m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democrația noastră, a comunității. De acum, noi toți avem o responsabilitate uriașă în fața societății: trebuie să redăm încrederea românilor în această instituție, trebuie să facem ca primăria să funcționeze 100% pentru cetățeni. Acum: la treabă!”, a declarat primarul Clotilde Armand, după depunerea jurământului.

                    În cadrul aceleiași ședințe, au fost validați 24 de consilieri locali. La ceremonia de constituire a Consiliului Local Sector 1 și de învestire a noului primar  au participat prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, și președintele USR, Dan Barna. 

                    Consilierii locali ale căror mandate au fost validate de instanța de judecată au fost convocați potrivit Ordinului Prefectului Municipiului București nr. 619 din data de 28.10.2020 pentru ședința privind ceremonia de constituire a Consiliului Local al Sectorului 1 al Municipiului București.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Interviu cu doamna Mihaela Marcu, fondator STAR INTERNAȚIONAL și Președinte al Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri IMM Botoșani

lun nov. 2 , 2020
Interviu cu doamna Mihaela Marcu, fondator STAR INTERNAȚIONAL și Președinte al Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri IMM Botoșani: “În acest sector, cu precădere destinat bărbaților, trebuie să perseverezi, să te folosești de intuiția feminină, să te autodepășești în fiecare moment în aceste condiții de criză financiară, a forței de […]