Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș- ANUNT PUBLIC

ANUNȚ

 Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș, cu sediul în localitatea Pitești, strada Victoriei nr. 18, județul Argeș, organizează concursul de ocupare a funcției contractuale vacante:

șofer, treapta a II-a, la compartimentul Financiar – Contabil și Administrativ – 1 post;

Pentru participarea la concurs, candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale specificate în HG nr. 286/2011, art. 3, precum și următoarele condiții specifice:

  • studii medii sau generale;
  • vechimea în meseria de șoferminim 3 ani;
  • carnet de șofer categoria B, deținerea carnetului de șofer profesionist constituie un avantaj;
  • cazier auto fără înscrisuri/ mențiuni;

      Concursul se va desfășura la sediul instituției și constă în susținerea următoarelor probe de concurs:

– proba scrisă, în data de 03.12.2020, ora 10,00;

– proba practică, în data de 08.12.2020, ora 10,00;

– interviul, in data de 11.12.2020, ora 10,00.

            Candidații vor depune dosarele de participare la concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la publicarea anunțului în Monitorul Oficial, Partea a III-a, dar nu mai târziu de: 23.11.2020, orele 15,30 la sediul: localitatea Pitești, strada Victoriei nr. 18, județul Argeș. Anunțul complet de publicitate a concursului este afișat și pe site-ul instituției: http://www.bjarges.ro/category/bja/cariera/

      Relații suplimentare la sediul din localitatea Pitești, strada Victoriei nr. 18, județul Argeș, Compartimentul Resurse Umane, telefon 0248 223030/ int.114.

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

 Kelemen Hunor, Președinte UDMR: “Sunt de acord cu un consens politic, la nivel național, pentru proiectul Pactul pentru Muncă”

lun nov. 9 , 2020
 Kelemen Hunor, Președinte UDMR: “Sunt de acord cu un consens politic, la nivel național, pentru proiectul Pactul pentru Muncă”   Seria consultărilor cu partidele politice pentru proiectul Pactul pentru Muncă a debutat cu dezbaterea alături de Uniunea Democrată Maghiară din România-UDMR, reprezentată de Președintele partidului, domnul Kelemen Hunor și a […]