MLPDA face precizari cu privire la programul de vaccinare anti-COVID-19

  1. Programul de vaccinare anti-COVID-19 se va desfășura, la recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății, în etape, în funcție de tipul și disponibilitatea unuia sau mai multor vaccinuri, iar scrisoarea Ministerului Sănătății, la care se face referire în articol, se adresează tuturor instituțiilor publice, nu doar Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.
  2. Unul dintre criteriile menționate în această scrisoare vizează și personalul care deservește activitățile esențiale din infrastructura critică.
  3. În acest caz, nu este vorba despre tot personalul MLPDA, ci doar despre acei funcționari care își desfășoară activitatea în conformitate cu prevederile OUG nr. 98 din 3 noiembrie 2010 privind identificarea, desemnarea și protecția infrastructurilor critice, aprobate prin Legea nr. 18 din 2011, cu modificările și completările ulterioare.
  4. Astfel, menționăm că, în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, doar 3 (trei) persoane au atribuții care deservesc activitățile esențiale din infrastructura critică.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi

mie nov. 18 , 2020
Cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi  ACE România, parte din grupul FATER, anunță extinderea portofoliului de produse. Brand cu tradiție, ACE este practic sinonim cu soluția de igienizare pe bază de clor, formulă care l-a consacrat ca un înălbitor de încredere. Însă, în ultima perioadă, ACE a pus accent […]