Cristina Barbu este noul Country Head al companiei bio-farmaceutice Takeda în România

O româncă la conducerea companiei bio-farmaceutice TAKEDA în România

Cristina Barbu este noul Country Head al companiei bio-farmaceutice Takeda în România. Având aproape 20 de ani de experiență în organizații farmaceutice cu focus major pe inovație, Cristina și-a început cariera în cadrul companiei Eli Lilly & Company ca Brand Manager, mai întâi în România, apoi în Europa de Sud-Est. Ulterior, s-a alăturat departamentului global de neuroștiințe din SUA, de unde a coordonat dezvoltarea strategiei globale de brand în Europa. Lucrând cu echipe multifuncționale din primele 10 piețe globale a reușit să construiască și să implementeze cu succes în cadrul acestor piețe strategia privind ADHD.

În 2010, s-a alăturat echipei AstraZeneca România în calitate de director de marketing, unde a pus bazele unei echipe performante, cu ajutorul căreia a reușit lansarea de noi produse prin implementarea de soluții personalizate ce au contribuit la creșterea accesului pacienților la inovație . S-a mutat apoi în Marea Britanie unde a preluat roluri cu responsabilitate crescută, în țările din Europa Centrală și de Est. Ulterior, între 2018 și 2020 a ocupat poziția de Respiratory Commercial Director International pentru Asia, America Latină, Rusia, Orientul Mjlociu și Africa.

Mă alătur unei companii cu o tradiție impresionantă, de peste 239 ani, în cercetarea și dezvoltarea produselor inovatoare, bazată pe valori etice și, înainte de toate, acest lucru mă onorează. Ne aflăm într-un context special, în care sănătatea și sistemul medical se află pe buzele tuturor, prin urmare obiectivul meu principal este ca Takeda să contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate a românilor, prin terapiile sale inovatoare și personalizate de ultimă generație, care salvează vieți. Consider că pentru noi este esențială consolidarea și dezvoltarea parteneriatului cu autoritățile, cu comunitatea științifică și cu asociațiile de pacienți. De asemenea, îmi doresc dezvoltarea și creșterea echipei Takeda România”, a declarat Cristina Barbu.

Takeda își concentrează eforturile în patru arii terapeutice majore: oncologie, gastro-enterologie, hematologie și boli rare dar investește de asemenea și în cercetarea și dezvoltarea terapiilor derivate din plasmă și în vaccinuri.

***

Takeda este o companie bio-farmaceutică globală cu o istorie remarcabilă de peste 239 de ani de activitate în slujba pacienților de pretutindeni. În toată istoria sa, Takeda a acționat în linie cu valorile sale fondatoare – integritate, echitate, dreptate și perseverență (Takeda-ism). Takeda își propune să-și îndeplinească obiectivele prin luarea deciziilor în funcție de 4 priorități: pacientul – plasarea pacientului în centrul tuturor acțiunilor, încrederea – câștigarea încrederii societății, reputația – consolidarea reputației și dezvoltarea afacerii. Pacientul, încrederea, reputația și dezvoltarea afacerii reprezintă elementele care sunt parte a procesului de decizie și a acțiunilor pe care Takeda le întreprinde, pentru a-și onora angajamentul față de calitate și pentru a face lucrul corect de fiecare dată. Pentru mai multe informații, vizitați https://www.takeda.com

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

3420 de acțiuni de control ale inspectorilor de muncă, ce au avut ca rezultat aplicarea a 1882 de sancțiuni și dispunerea a 3876 de măsuri

lun nov. 23 , 2020
3420 de acțiuni de control ale inspectorilor de muncă, ce au avut ca rezultat aplicarea a 1882 de sancțiuni și dispunerea a 3876 de măsuri de remediere a neconformităților constatate  Inspecţia Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, a desfășurat, în săptămâna 16 – 21 noiembrie 2020, acţiuni de control în […]
Sigla-Ziarul-News-2020