BusinessMark: Evoluția sectorului financiar-bancar, în cadrul „FinConf România”, eveniment online PE 25 noiembrie 2020

Pe 25 noiembrie 2020, discutăm despre evoluția sectorului financiar-bancar, în cadrul „FinConf România”, eveniment online

 Pe 25 noiembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „FinConf România”, eveniment online ce reprezintă un bun context de dezbatere a evoluției sistemului financiar-bancar.

Alături de reprezentanți ai managementului celor mai importante bănci și instituții financiare prezente pe piața românească, vom aborda subiecte precum: impactul noului coronavirus asupra sistemului bancar, perspectivele generale ale economiei românești și influența în zona bancară, rolul sistemului bancar în susținerea economiei și a mediului de afaceri afectat de COVID-19, perspective privind creditarea, interacțiunea client-bancă pe termen scurt și mediu, cum se vor modela segmentele tradiționale de banking.

Alte teme ce vor fi dezbătute în cadrul „FinConf România” sunt: impactul legislației vs. inovație, aspecte privind mixul de măsuri fiscale și legislative pentru creșterea incluziunii financiare, importanța inovației în sectorul financiar, digitalizarea și inovația ca bază a definirii relației cu noul consumator, avantajele și dezavantajele fiscale pentru sistemul bancar, ce ar trebui făcut din punct de vedere al legislației, aspecte privind inspecțiile fiscale, instrumente folosite pentru a controla profitabilitatea în vremuri de criză, eficientizarea portofoliului de produse bancare.

Speakerii confirmați la „FinConf România” sunt:

  • SERGIU OPRESCU, Președinte Consiliul Director al Asociației Române a Băncilor; Președinte Executiv, Alpha Bank România; Director General al Rețelei Internaționale Alpha Bank;
  • MIHAELA BÎTU, CEO, ING Bank România;
  • RADU GRAȚIAN GHEȚEA, Președinte CA, Libra Internet Bank; Preşedinte de onoare, Asociația Română a Băncilor;
  • FRANÇOIS BLOCH, CEO, BRD – Groupe Société Générale;
  • FLORIN DĂNESCU, Preşedinte Executiv, Asociația Română a Băncilor;
  • RUXANDRA AVRAM, Director Direcția, Monitorizare a Infrastructurilor Pieței Financiare și a Plăților, BNR;
  • CĂTĂLIN CREȚU, Director General, România, Croaţia, Malta şi Slovenia, Visa;
  • DIANA COROABĂ, Partener, Lider Servicii Financiare, PwC România;
  • ANTON NICULESCU, Managing Partner, Inulta Consulting.

Moderatorul evenimentului este GABRIELA FOLCUȚ, Director Executiv, Asociația Română a Băncilor.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este necesară înscrierea prealabilă AICI. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@business-mark.ro.

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark, cu suportul Asociației Române a Băncilor și susținut de: CEC Bank, Inulta Consulting, Visa, PwC România.

Partener de tehnologie: Dendrio

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Clujul de Buzunar, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, Calendarevenimente.ro, Finzoom, Jurnalul de Afaceri, TopBusiness.

***

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Schema de ajutor de stat pentru susținerea sectorului cultural

mie nov. 25 , 2020
Schema de ajutor de stat pentru susținerea sectorului cultural În urma neclarităților apărute în spațiul public, cu privire la modul în care va fi implementată schema de ajutor de stat, anunțată săptămâna trecută, precum și la categoriile de operatori culturali cărora li se va adresa, reprezentanții Guvernului României și ai […]
Sigla-Ziarul-News-2020