MLPDA va reamenaja Corpul B3 al Palatului Parlamentului

MLPDA va reamenaja Corpul B3 al Palatului Parlamentului

 Guvernul României a aprobat, în ședința de ieri, 23  noiembrie, indicatorii tehnico-economici pentru reamenajarea și dotarea Corpului B3 al Palatului Parlamentului (str. Izvor, nr. 2-4, sector 5, București).

Beneficiarul acestui spațiu va fi Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) și, conform actului normativ,  această instituție va ocupa subsolul, demisolul, parterul (parțial), etajele 1-5 și etajul 6 (parțial).

Se propune ca proiectul de amenajare interioară să păstreze elementele structurale ale fațadei și ale imobilului și să nu afecteze structura de rezistență a clădirii. Astfel, principalele lucrări vor avea în vedere, în principal, refacerea atât a elementelor de arhitectură, cât și a instalațiilor de canalizare pluvială, electrice, termice, ale celor pentru iluminat de securitate și de ventilare – climatizare.

Suprafața construită aferentă viitorului sediu al MLPDA este de 13.425 mp, iar investiția va fi asigurată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

Necesitatea adoptării acestei Hotărâri de Guvern este condiționată de faptul că, în prezent, MLPDA își desfășoară activitatea în opt sedii situate în municipiul București, aspect care dăunează bunei desfășurări a activităților în cadrul ministerului.

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

CCIR continuă să pregătească mediul de afaceri pentru BREXIT

mar nov. 24 , 2020
CCIR continuă să pregătească mediul de afaceri pentru BREXIT   București, 24 noiembrie 2020: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), ca singura organizație neguvernamentală și apolitică inclusă în Comitetul Interministerial dedicat ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, pune la dispoziția mediului de afaceri din România o platformă online […]