TREY SYS – Estetique Beauty Center deschide un nou salon de înfrumusețare în centrul Bucureștiului, în Piața Alba Iulia , numărul 3, bl i 2

Pe piața bucureșteană a serviciilor de înfrumusețare apare un nou jucător: TREY SYS – Estetique Beauty Center deschide un nou salon de înfrumusețare în centrul Bucureștiului, în Piața Alba Iulia , numărul 3, bl i 2

 Marți, 1 Decembrie, la ora 14:00, TREY SYS – Estetique Beauty Center deschide un nou salon de înfrumusețare în centrul Bucureștiului, în Piața Alba Iulia , numărul 3, bl i 2. Fiind situat într-o zona foarte centrală, într-una dintre cele mai frumoase zone ale Bucureștiului, noul salon de înfrumusețare funcționează la parter, pe o suprafață de peste 150 m². Cu un design și o cromatică adaptate noilor cerințe ale industriei de înfrumusețare, salonul oferă clienților posibilitatea alegerii dintr-o gamă variată de servicii, la cele mai bune prețuri din București. 

Deschiderea salonului TREY SYS – Estetique Beauty Center din centrul Bucureștiului, alături de cel pe care îl deține în Târgoviște, în Calea Domnească numărul 170, converg unitar  către un singur obiectiv, in scopul căruia TREY SYS – Estetique Beauty Center își concentrează eforturile de ani de zile: oferirea unei experiențe de cumpărare a serviciilor de înfrumusețare unice! Serviciile de cea mai bună calitate și profesionalismul angajaților completează experiența deosebită, cu care TREY SYS – Estetique Beauty Center i-a obișnuit deja pe clienții săi din Târgoviște. Beneficiile pe care le propune TREY SYS – Estetique Beauty Center consumatorilor săi sunt evidente: servicii de înfrumusețare de ultimă generație, raport excepțional calitate preț, mărci cunoscute, servicii profesionale, programe de loializare, produse inovatoare. Serviciile oferite pentru clientela bucureșteană sunt pe următoarele paliere: coafor, frizerie femei și barbati, mani / pedi, podologie, cosmetică, estetică, laser pentru epilare definitivă, masaj și remodelare corporală.

“Suntem o afacere aflată la o a doua generație, fapt destul de rar întâlnit în România. TREY SYS este un centru de înfrumusețare și de terapii ayurvedice care astăzi este pe primul loc în Topul Firmelor din domeniu în județul Dâmbovița. În plină pandemie și criză economică vom deschide o nouă locație TREY SYS – Estetique Beauty Center în Piața Alba Iulia din București și chiar la începutul lunii decembrie vă invităm să ne treceți pragul pentru a lua contact cu cele mai complexe servicii de înfrumusețare! Îmi place să promovez calitatea prin serviciile pe care le oferim în centrul nostru și, nu numai, consider că un business de durată se bazează pe o echipă bine pregatită în plan profesional. Am ajuns la concluzia că investiția în echipă este un element esențial de progres.” – a declarat doamna Raluca Duțu Grecu, unul dintre administratorii acestei afaceri românești. Cu o experiență de peste 14 ani în antreprenoriat și de peste 12 ani în industria înfrumusețării, Raluca Duțu – Grecu este exponentul pe plan local al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) și al Patronatului Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România (PADIR), iar în calitatea sa de președinte al Sucursalei Dâmbovița ale ambelor organizații, polarizează comunitatea antreprenorială locală în scopul identificării soluțiilor practice pentru rezolvarea dificultăților și problemelor mediului de afaceri, în vederea realizării unui mediu antreprenorial și a unei culturi antreprenoriale conectată la noile trenduri în materie de business.

Despre TREY SYS – Estetique Beauty Center

TREY SYS – Estetique Beauty Center este prezent pe piața serviciilor de înfrumusețare din anul 2008, devenind cel mai mare, complet, estetic și eficient salon din județul Dâmbovița. În anul 2019 au primit premiul pentru Cel Mai Frumos Salon De Înfrumusețare din România în cadrul Beauty Forum. În topul firmelor din județul Dâmbovița realizat in 2020 au ocupat unul din primele trei locuri, adjudecându-și aceste poziții pentru serviciile de coafură și alte activități de înfrumusețare.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Institutul „Cantacuzino” lansează pe piață imunomodulatorul OROSTIM HV

lun nov. 30 , 2020
Institutul „Cantacuzino” lansează pe piață imunomodulatorul OROSTIM HV Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, va participa luni, 30 noiembrie, începând cu ora 18.00, la sediul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, la conferința de presă organizată cu ocazia lansării pe piață a primului lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV. OROSTIM-HV este un supliment alimentar […]
Sigla-Ziarul-News-2020