TRADITII ROMANESTI – PASTRAVARIA RIN, locul unde cuvantul de ordine este pastravul

http://www.pastravariarin.ro

 TRADITII ROMANESTI – PASTRAVARIA RIN

PASTRAVARIA RIN, locul unde cuvantul de ordine este pastravul. Nina Rus, o femeie cu multa vointa, deteminare si indemanare. Si-a depasit toate asteptarile atunci cand si-a pus in cap sa-si deschida un restaurant sub denumirea PASTRAVARIA RIN. S-a făcut cunoscută în 2017, când a participat la show-ul culinar Chefi la Cuțite, iar de atunci încoace, și-a prefecționat măestria în arta culinară.

A inventat zeci de produse, urmând sfatul lui chef Cătălin Scărlătescu: ”Amestecă, combină, dă-ți drumul la imaginație și vezi ce iese!”.

Preparatele sale au un mare succes. Păstrăvăria Rin s-a transformat într-un frumos restaurant, de multe ori neîncăpător, oamenii așteptând zeci de minute ca să se elibereze o masa pe timpul cand nu aveam restrictiile actuale.

Chef Nina Rus, împreună cu minunatele si gustoasele ei produse din pastrav, au ajuns si la Cluj. Chef Nina ( semifinalistă Chefi la Cuțite) are în Romuli, (BN), o păstrăvărie și un restaurant cu specific tradițional. Cel mai bun păstrăv, clar se servește la Chef Nina la locația de pe Valea Sălăuței. Nina ține mult la calitatea preparatelor însă și la aspectul tradițional al acestora. Produsele ei de baza sunt rețete vechi precum și preparate inovatoare din pește. Zacuscă cu păstrăv, icre, chifteluțe din păstrăv, cârnați din păstrăv precum și dulcețuri din prune, gutui și chiar dulceață din ardei iuți, compoturi care mai de care mai gustoase și… tradiționalii papanași, plus multe alte preparate sunt gătite maiestuos de Chef Nina. De toate pentru toți, veți găsi la băcănia „Bunătățile lu’ Nina.”

Zilele trecute, am comandat personal aproapte toate produsele din pastrav, in urma vizionarii unui episod al emisunii “Reteta nationala”. Produsele au fost livate de pe o zi pe alta prin curier privat.

Au sosit ambalate corespunzator normelor igienico-sanitare, intacte, aromate, rumenite si bineinteles afumate si asezate frumos pe un pat din ramuri de brad.

Dupa ce am servit rand pe rand din toate bunatile pe care le-am comandat, fiecare membru al familiei s-a decis in privinta produsului preferat. Chiftelutele din pastrav au primit nota 10 din partea celor trei fetite ale mele. Pe mine si pe sotul meu ne-a cucerit de la prima gustare produsul, File păstrăv somonat afumat.

Am hotarat imediat ca trebuie sa-i fac loc in rubrica “Traditii Romanesti”

TREBUIE SA COMANDATI NEAPARAT NU VETI FI DEZAMAGITI!

Mai jos aveti o lista cu produsele si preturile care sunt publice si pe site dar si mesajul de indemn al Ninei Rus.

Lume dragă lume, vă anunțăm că am reluat livrările la domiciliu.

  •  Puteți comanda din nou produsele noastre din lista de mai jos, sunând la:
  • de Luni până Joi ora 12, iar noi vă aducem produsele în cursul zilei de Vineri .

Păstrăv eviscerat – 33 lei/kg

Păstrăv afumat natural – 70 lei / kg ( minim2 buc)/ folie.

File păstrăv somonat – 60 lei/kg

File păstrăv afumat -105 lei/kg

File păstrăv somonat afumat -120lei/ kg

Cârnați păstrăv – 70 lei /kg

Salată icre – 20lei/ 250gr

File în sos tomat- 20lei/250gr

Pastă păstrăv af – 20lei/200gr

Baghețele păstrăv-20lei200gr

– Chifteluțe păstrăv-20lei/200grZacuscă păstrăv afumat -15lei /250gr

Platou cu produse din păstrăv -170 lei/1,9-2kg

Dulceață gutui – 15lei/250gr

Dulceață prune-10lei/250gr

Compot prune – 10lei/300gr

Pastă ardei iuți- 15lei/150gr

Pastă măceșe – 15lei/270gr

Zacuscă vinete, fasole, ciuperci- 10lei/250gr

Castraveți murați -10 lei /800gr

Castraveți cu conopidă 15lei /800gr

Gogoșari cu conopidă 20lei/800gr

Ardei umpluți cu varză-10lei/kg

-Crescut in mod natural, în apele de la poalele Pietrosului.

-Fără hormoni de creștere;

-Fără antibiotice interzise;

-Afumat natural;

-Fără conservanți;

-Fără coloranți;

-Fără E-uri;

-Fără potențiatori de aromă;

– 50 lei comanda minimă

– 5 lei Taxă livrare

– Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 150 lei.

Transportul se face in condiții de igienă cu mașină frigorifică, autorizată DSV.

Sursa informatii: www.pastravariarin.ro

Articol realizat de Manea Florina pentru Ziarul News- Editie Nationala, rubrica traditii romanesti

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Securitate de excepție asigurată de o doamnă

mie dec. 2 , 2020
Securitate de excepție asigurată de o doamnă Implicarea femeilor este tot mai mare în economie, voluntariat și susținerea mediului patronal. În cadrul Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)  există multe modele de succes ale doamnelor care se implică în domenii de activitate diverse, fiind etalon în cadrul comunităților din care […]