ÎMPREUNĂ PENTRU O EUROPĂ COMPETITIVĂ, FAVORABILĂ INCLUZIUNII

ÎMPREUNĂ PENTRU O EUROPĂ COMPETITIVĂ, FAVORABILĂ INCLUZIUNII

 Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA) organizează conferința “ÎMPREUNĂ PENTRU O EUROPĂ COMPETITIVĂ, FAVORABILĂ INCLUZIUNII!” care va avea loc Marți, 15 decembrie 2020, începând cu ora 15:00. În cadrul evenimentului, se va dezbate calea de urmat în vederea integrării în Europa competitivă, favorabilă incluziunii!

Evenimentul se va bucura de prezența Excelenței Sale doamna Siri Beate BARRY ambasadorul Regatului Norvegiei la București alături de speakeri invitati din 5 țări partenere, Ungaria, Serbia, Norvegia, Romania si Republica Moldova. Aceasta este a doua conferință din cadrul proiectului WINGATE, prima a avut loc în data de 09 noiembrie, în Ungaria.

Evenimentul va avea loc online prin platforma ZOOM și va fi transmis live pe Facebook.

Într-o perioadă de mutații geopolitice și de intensificare a concurenței la nivel mondial, Europa a decis să stimuleze competitivitatea și incluziunea bazându-se pe o nouă strategie menită să ajute industria europeană să conducă tranziţia dublă către neutralitatea climatică şi către poziţia de lider în domeniul digital. Acest lucru este mai important ca niciodată, având în vedere că Europa a pornit pe calea unei tranziţii verzi şi digitale ambiţioase într-o lume din ce în ce mai instabilă şi mai imprevizibilă. 

Cristina CHIRIAC, președinte ANAA, a declarat: “În acest context, România competitivă trebuie să ofere o viziune care să furnizeze măsuri de acțiuni menite să creeze o dezvoltare economică durabilă și sustenabilă. Prin acest proiect ambitios, WINGATE, ne dorim să sporim numărul firmelor conduse de femei în domenii de interes precum inovarea, contribuind la competitivitate și la oportunități egale. Traversăm o perioadă de schimbări majore la nivelul economiilor lumii și este nevoie de o nouă abordare a dezvoltării unui nou flux de întreprinderi inovatoare fondate împreună de femei și investitori bărbați. Cred în puterea de muncă, dăruire și implicare a femeilor antreprenor într-o economie digitală aflată într-o continuă dinamică”.

Evenimentul face parte din proiectul WINGATE și își propune să ajute femeile antreprenor și business angels în creșterea și dezvoltarea lor. Partenerii proiectului sunt: SKC-Consulting (Ungaria) – partener principal, Serbian Venture Network (Serbia),  Women Business Angels (Ungaria), Kvinner i Business (Norvegia) și Asociația Națională a Antreprenorilor din România, care acoperă și  Republica Moldova.

 

Proiectul „Wingate” este finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin intermediul Fondului de granturi SEE și Norvegia pentru cooperare regională.

 

 

 

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Managementul Resurselor Umane: Lecții învățate în contextul Pandemiei live online, de la București, Brașov, Iași, Timișoara 15 decembrie, 10 am - 1.45 pm

lun dec. 14 , 2020
Managementul Resurselor Umane: Lecții învățate în contextul Pandemiei live online, de la București, Brașov, Iași, Timișoara 15 decembrie, 10 am – 1.45 pm „Apropierea de oameni nu trebuie să fie o chestiune de criză. Ci o normalitate, o valoare personală după care să ne ghidăm.” Leonard Rizoiu, LeoHr Moderator al primului panel „Managementul […]