PRIMĂRIA SECTORULUI 5, PREGĂTITĂ PENTRU DESZĂPEZIRE

PRIMĂRIA SECTORULUI 5, PREGĂTITĂ PENTRU DESZĂPEZIRE

 

          În contextul prognozei meteo care indică ninsori în următoarele ore, Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU, anunță că Primăria este pregătită pentru asigurarea serviciilor de deszăpezire cu următoarele echipaje:

  • 21 de sărărițe cu pluguri
  • 17 utilaje cu pluguri
  • 9 utilaje de încărcat și transportat zăpada.

Acestea se află în așteptare în cele șase puncte fixe de pe raza sectorului:

  • Piața Constituței
  • Academia Militară
  • Piața Ferentari, intersecție cu Bulevardul Pieptănari
  • Șoseaua Alexandriei, intersecție cu Măgurele
  • Strada Mihail Sebastian, intersecție cu Calea 13 Septembrie
  • Strada Antiaeriană, intersecție cu Calea 13 Septembrie

Societatea Salubrizare SA anunță că are în stoc 5.000 de tone de material antiderapant. De asemenea, 50 de operatori vor fi pe teren pe tot parcursul nopții, pentru a se asigura că deszăpezirea în Sectorul 5 se realizează așa cum trebuie. Alți 10 operatori vor coordona întreaga acțiune.

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU informează, totodată, că echipele DGASPC Sector 5 vor continua și de această dată acțiunile pentru depistarea persoanelor fără adăpost și cazarea acestora în centrele sociale.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

MApN pregătește vaccinarea personalului eligibil pentru etapa a II-a  

vin ian. 8 , 2021
MApN pregătește vaccinarea personalului eligibil pentru etapa a II-a  În pregătirea trecerii la vaccinarea personalului eligibil pentru etapa a II-a de vaccinare, estimată de Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) să înceapă în a doua jumătate a lunii ianuarie, Ministerul Apărării Naționale a stabilit măsurile […]
Sigla-Ziarul-News-2020