Concurs de manuscrise „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE”

http:// https://dreamspublishinghouse.co.uk/2021/01/10/concurs-de-manuscrise/

Concurs de manuscrise „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE”

Cu ocazia ANIVERSĂRII UNUI AN de la înființare, Dreams Publishing House organizează prima ediție a concursului de manuscrise intitulat: „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE”.

Pe această cale, toți cei care au curajul de a scrie bine și de a crede în ei înșiși, sunt invitați să participe la concurs!

Pot trimite manuscrise atât autorii care sunt la început de drum, cât și cei care au deja alte opere publicate, indiferent de vârstă.
 
Se acceptă manuscrise de dragoste, dezvoltare personală, dezvoltare spirituală, fantasy, Young adult, thriller, poliţiste, aventură, erotice, SF.
 

Conținutul mail-ului, manuscrisul și sinopsisul atașat, NU vor conține numele concurenților!

 
Manuscrisele + sinopsisurile se trimit într-un document, în perioada 10.01.2021 – 16.03.2021, până la ora 23:00, inclusiv, la adresa de email manuscripts@dreamspublishinghouse.co.uk
 
Cerinţe de redactare a manuscrisului: să conțină un titlu, diacritice, să se specifice categoria din care face parte, să fie în format Word, Times New Roman și font 12.
 
La subiectul e-mailului se precizează: Pentru concursul „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE”.
 
Juriul, reprezentat de către Alin Boncea și Andreea Boncea, va anunța, în data de 22 aprilie 2021, cele 5 MANUSCRISE care vor intra în etapa finală, aceea de VOTARE!
 
Între 23.04.2021, ora 09:00, şi 06.05.2021, ora 23:00, inclusiv, cititorii vor putea vota pe site-ul www.dreamspublishinghouse.co.uk unul dintre cele 5 manuscrise (sinopsis + 5 pagini).
 
Atenție!!! Se vor lua în calcul doar voturile oferite în intervalul calendaristic și orar specificat mai sus.
 
Manuscrisul cu cele mai multe voturi va fi ales drept câștigător.
În cazul în care va exista egalitate de voturi, ne rezervăm dreptul de a efectua o tragere la sorți LIVE pe pagina de FACEBOOK a Dreams Publishing House.
 

Manuscrisul CÂȘTIGĂTOR va fi anunţat pe data de 7 mai 2021.

Premiul va consta în editarea și publicarea manuscrisului, cu toate etapele necesare, în cadrul Dreams Publishing House.

 
Mult succes tuturor!

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

  ANFP a realizat raportul celor 14 consultări publice derulate prin proiectul ETICA

lun ian. 11 , 2021
  ANFP a realizat raportul celor 14 consultări publice derulate prin proiectul ETICA Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a elaborat, în contextul derulării proiectului „ETICA – Eficiență, Transparență și Interes pentru Conduita din Administrație”, cod SIPOCA 63, cod SMIS 119741, Raportul final cu privire la organizarea și parcurgerea procedurilor […]
Sigla-Ziarul-News-2020