Premierul Florin Cîțu se va vaccina public împotriva COVID-19 sâmbătă, 16 ianuarie, începând cu ora 12:00,  la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila”

Premierul Florin Cîțu se va vaccina public împotriva COVID-19 sâmbătă, 16 ianuarie a.c., începând cu ora 12:00,  la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila”, în etapa a doua a campaniei de vaccinare.

La momentul vaccinării vor avea acces doar cameramanul și fotograful oficial, precum și cameramanul TVR. Evenimentul va fi transmis live pe contul oficial de Facebook al Guvernului, iar semnalul poate fi preluat de televiziuni și de la TVR, urmând să transmitem ulterior coordonatele de satelit.

După vaccinare, prim-ministrul Florin Cîțu va susține o declarație de presă în curtea spitalului, la care vor avea acces jurnaliștii acreditați. Redacțiile care doresc să se acrediteze pentru declarațiile de presă sunt rugate să transmită pe adresa presa@gov.ro informații privind numele și prenumele reporterului, cameramanului/fotografului, instituția de presă, până mâine, 15 ianuarie 2021, ora 14:00. Televiziunile care transmit în direct sunt rugate să trimită și informații legate de numerele de înmatriculare ale DSNG-urilor sau altor mijloace de transport pentru a le facilita accesul în curtea spitalului.

Reprezentanții mass media sunt rugați să respecte măsurile de protecție.

Accesul jurnaliștilor în curtea spitalului se va face exclusiv pe la intrarea dinspre Calea Plevnei nr. 134, începând cu ora 11.00, sâmbătă, 16 ianuarie.

Biroul de presă al Guvernului va pune la dispoziția presei și fotografii de la declarații pe site-ul Guvernului și pe pagina de Facebook.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Începând din semestrul II, majoritatea școlilor se vor redeschide

joi ian. 14 , 2021
Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Începând din semestrul II, majoritatea școlilor se vor redeschide. Am avut până adineaori o discuție foarte importantă cu premierul, cu ministrul Educației, ministrul Sănătății și alte personalități din domeniu. Tema discuției a constat în: deschidem sau nu deschidem școlile pentru învățământul față în față. Și […]