CENTRUL DE VACCINARE – COMPLEXUL MULTIFUNCȚIONAL SFÂNUL ANDREI – A PRIMIT ACORDUL PREFECTURII PENTRU AVIZARE

CENTRUL DE VACCINARE – COMPLEXUL MULTIFUNCȚIONAL SFÂNUL ANDREI – A PRIMIT ACORDUL PREFECTURII PENTRU AVIZARE

 Instituția Prefectului a eliberat acordul necesar în vederea avizării DSP a Complexului Multifuncțional Sf. Andrei. DSP urmează să avizeze dosarul întocmit de Centrul Multifuncțional înregistrat sub nr. 1312/14.01.2021.

În acest moment, Sectorul 5 are un Centru de vaccinare în cadrul Complexului Multifuncțional Sf. Andrei, cu 4 puncte de vaccinare. Aici s-ar putea vaccina aproximativ 240 de persoane pe zi în cele 4 puncte (5 persoane pe oră, 60 de persoane pe zi pentru un singur punct de vaccinare). Programul de lucru este de 12 ore/ zi, în două ture.

Procesul de vaccinare a debutat astăzi, iar în urma analizei efectuate împreună cu DSP București, care a avut în vedere asigurarea unor centre cu mai multe fluxuri de vaccinare, în prima fază s-a decis organizarea la nivelul Capitalei a unui număr de 8 centre cu 23 de puncte de vaccinare, organizate în unități medicale. Trei dintre acestea se află pe raza Sectorului 5:

  • Institutul Pneumoftiziologie Marius Nasta – 1 centru cu patru puncte de vaccinare/ Șoseaua Viilor, nr. 90, București
  • Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperarea Capacității de Muncă – 1 centru cu trei puncte de vaccinare/ Strada Panduri, nr.22, București
  • Spitalul Universitar de Urgență – 2 centre cu cinci puncte de vaccinare/ Splaiul Independenței, nr.69, București

Pentru Centrele Rezidențiale pentru Persoane Adulte (atât beneficiari, cât și angajați), DGASPC Sector 5 a comunicat la DSP situația celor care și-au dat acordul pentru vaccinare, urmând ca cei de la DSP să ne comunice când vor veni cu echipa mobilă în vederea vaccinării.

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Alocuțiunea susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în cadrul ceremoniei de decorare a ambasadorului Statelor Unite ale Americii la București, domnul Adrian Zuckerman

lun ian. 18 , 2021
Alocuțiunea susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în cadrul ceremoniei de decorare a ambasadorului Statelor Unite ale Americii la București, domnul Adrian Zuckerman   Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut luni, 18 ianuarie a.c., o alocuțiune în cadrul ceremoniei de decorare a ambasadorului Statelor Unite ale Americii la […]
Sigla-Ziarul-News-2020