ANUNT DE MEDIU- Kaufland Romania SCS

ANUNT DE MEDIU
Kaufland Romania SCS cu sediul in Barbu Vacarescu, nr.120-144, Bucuresti, Sector 2, inregistrata la ONRC cu C.U.I. nr. RO 15991149, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea de Hypermarket, CAEN 4711, 5610, 3811.
Desfasurata in Sos. Orhideelor, nr.46 sector 2, Bucuresti.
Informatii se pot solicita la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BUCURESTI din sectorul 6, Aleea Lacul Morii, nr.1, intre orele 9-12, de luni pana vineri.
Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Multumesc!

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

DIRECTORII DIN CADRUL PRIMĂRIEI SECTORULUI 5, SCOȘI PE TEREN DIN DISPOZIȚIA PRIMARULUI

mie ian. 20 , 2021
DIRECTORII DIN CADRUL PRIMĂRIEI SECTORULUI 5, SCOȘI PE TEREN DIN DISPOZIȚIA PRIMARULUI Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU a dispus, astăzi, 20.01.2020, în cadrul ședinței operative, ca toți directorii de specialitate din Primărie să efectueze o vizită de lucru pe raza sectorului. Edilul a promis încă de la începutul mandatului […]