DIRECTORII DIN CADRUL PRIMĂRIEI SECTORULUI 5, SCOȘI PE TEREN DIN DISPOZIȚIA PRIMARULUI

DIRECTORII DIN CADRUL PRIMĂRIEI SECTORULUI 5, SCOȘI PE TEREN DIN DISPOZIȚIA PRIMARULUI

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU a dispus, astăzi, 20.01.2020, în cadrul ședinței operative, ca toți directorii de specialitate din Primărie să efectueze o vizită de lucru pe raza sectorului. Edilul a promis încă de la începutul mandatului că angajații Primăriei vor merge pe teren, pentru a vedea situația reală din Sector și pentru a afla care sunt problemele cetățenilor.

La ora transmiterii acestui comunicat, directorii, alături de viceprimari și City Manager, se deplasează pe raza Sectorului 5 cu cele 4 microbuze, puse la dispoziție de Primărie.

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU le-a cerut directorilor ca la finalul vizitei de lucru să întocmească un raport, în funcție de domeniul de activitate al Direcției pe care o conduc, pe care să îl prezinte la cabinetul primarului.

 „V-am promis că angajații Primăriei Sectorului 5 vor ieși din birourile confortabile pentru a vedea exact care sunt problemele cu care vă confruntați. Astăzi se întâmplă acest lucru. Directorii, alături de viceprimari și City Manager se află în acest moment pe străzile din sector. Vă rog pe voi, cetățenii din Sectorul 5, să nu ezitați să îi abordați, să le spuneți ce lucruri avem de rezolvat. Directorii vor merge pe teren și în perioada următoare. În fiecare săptămână, după ședința operativă, aceștia vor verifica personal dacă problemele din Sectorul 5 sunt rezolvate”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Avocado, platforma integrată de dezvoltare profesională și personală, devine de astăzi accesibilă utilizatorilor BestJobs direct din contul de utilizator

mie ian. 20 , 2021
Avocado, platforma integrată de dezvoltare profesională și personală, devine de astăzi accesibilă utilizatorilor BestJobs direct din contul de utilizator. Momentul este marcat de lansarea programului de mentorat profesional Avocado pentru antreprenorii și managerii care întâmpină dificultăți în luarea deciziilor și stabilirea obiectivelor  Avocado, serviciul de learning unu-la-unu din cadrul platformei […]