LSEG Romania si British Council: Arta de a schimba lumea

London Stock Exchange Group Romania (LSEG) a anunțat astăzi că a organizat cu succes un eveniment dedicat subiectului ‘diversitate și incluziune’’ în parteneriat cu Ambasada Marii Britanii în România și British Council, cu sprijinul Agenției „Împreună” și al Asociației „A.L.E.G”.

Scopul evenimentului ‘Diversitate și incluziune: Arta de a schimba lumea’ a fost de a evidenția importanța diversitătii și incluziunii, cu accent pe egalitatea de gen și pe minoritățile rrome. Evenimentul a avut invitați 60 elevi din 13 licee de pe teritoriul României, care au participat la un atelier educațional non-formal, având ca scop încurajarea elevilor de a dezvolta un set concret de acțiuni pe care să le promoveze în continuare, devenind ambasadori proactivi ai acțiunilor pozitive în școlile lor și în viața de zi cu zi.

Înțelegând și susținând diversitatea și incluziunea, LSEG și partenerii implicați în această inițiativă sunt împreună pentru a crea o societate mai empatică și pentru a oferi o mai bună înțelegere a provocărilor cu care se confruntă grupurile marginalizate din comunitatea locală.

Andreea Stanescu, General Manager LSEG România

„La LSEG, inovația, excelența, parteneriatul și integritatea sunt valorile noastre esențiale și aceste valori ne ghidează pe măsură ce ne dezvoltăm oamenii și privim spre viitor. În sprijinul creșterii și excelenței noastre, diversitatea și incluziunea sunt esențiale pentru construirea unei culturi interne în care toată lumea, indiferent de sex, proveniență și naționalitate, se simte binevenită. De la deschiderea birourilor Grupului în București, am atras persoane calificate care contribuie la funcțiile operaționale ale LSEG, dezvoltarea tehnologiei și serviciile de date. Suntem bucuroși să avem alături o echipă de diferite culturi și naționalități „

Excelența Sa, Ambasadorul Andrew Noble LVO

“Sunt foarte bucuros să văd că această inițiativă a LSEG, susținută de Ambasada Marii Britanii la București, care promovează diversitatea și incluziunea în România, se adresează tinerilor elevi. Ei au puterea de a aduce o schimbare fundamentală în societatea românească, astfel încât aceasta să fie una deschisă și justă față de toți membrii săi. Ambasada Marii Britanii la București a sprijinit de-a lungul timpului numeroase inițiative și proiecte culturale și educaționale care promovează incluziunea rromilor în societate, combaterea violenței împotriva femeilor și promovarea egalității de gen. Acestea, alături de alte provocări, precum promovarea drepturilor egale pentru persoanele cu dizabilități, se numără printre valorile pe care Marea Britanie le susține atât în Marea Britanie și România cât și pe plan internațional.” 2

Nigel Bellingham, Director British Council România

„Credem cu tărie în potențialul tinerilor de a crea o lume mai bună și ne bucurăm să fim parte din această inițiativă a LSEG, menită să le ofere elevilor mediul și instrumentele pentru a promova diversitatea și incluziunea în comunitățile lor. Acest eveniment se înscrie într-o lungă tradiție British Council de susținere a diversității, incluziunii și egalității de șanse, atât prin programe dedicate, cât și prin integrarea acestor valori în toată activitatea noastră din România și din întreaga lume. De la artă și cultură la educație, ne dorim să aducem împreună oameni cu experiențe și profiluri diverse, deoarece credem că atunci când suntem deschiși și învățăm de la ceilalți ne bucurăm de experiențe mai bogate, care creează societăți mai deschise și mai conectate.”

LSEG susține o cultură a colaborării și inovării. Diversitatea și incluziunea (D&I) sunt esențiale în acest sens, deoarece ajută la crearea unui mediu în care toate opiniile și ideiile sunt ascultate, permițând tuturor să lucreze mai eficient împreună în cadrul organizației.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

 Modificarea condițiilor de intrare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii în contextul pandemiei de COVID-19

sâm ian. 23 , 2021
 Modificarea condițiilor de intrare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii în contextul pandemiei de COVID-19 Ministerul Afacerilor Externe precizează că autoritățile americane au anunțat noi măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, în contextul pandemiei de COVID-19. Noile măsuri vor intra în vigoare la data de […]
Sigla-Ziarul-News-2020