DESTITUIRI ÎN MASĂ LA SALUBRIZARE FAPTE 5 S.A.

DESTITUIRI ÎN MASĂ LA SALUBRIZARE FAPTE 5 S.A., DUPĂ O ȘEDINȚĂ DE PESTE 7 ORE LA CARE A PARTICIPAT PRIMARUL SECTORULUI 5, CRISTIAN POPESCU PIEDONE

  În urma vizitei Primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, de astăzi, 1 februarie 2021, la societatea Salubrizare Fapte 5 S.A., care a durat peste șapte ore, directorul general și-a dat demisia. De asemenea, au fost făcute destituiri în masă și revocări din funcție.

Directorul general adjunct a fugit la propriu după ce i-au fost adus la cunoștință ilegalitățile identificate, printre care faptul că nu au fost informări către Adunarea Generală a Acționarilor, că nu există publicări în Monitorul Oficial a convocărilor ședințelor AGA – partea a 4-a, că nu există niciun plan de management sau că contractele de mandat sunt nule, conform Ordonanței de Urgență 109.

Tot astăzi au fost destituiți trei șoferi care figurau pe ștatul de plată la Salubrizare Fapte 5 S.A. și care erau încadrați și la societatea Infrastructura DF5 S.A., deci erau angajați în două societăți comerciale. La Salubrizare nu veneau la serviciu, motiv pentru care li s-a desfăcut contractul de muncă. Se vor face verificări și la Infrastructură, pentru că, potrivit unor informații venite din rândul angajaților Primăriei, cei trei nu se prezentau nici la această societate.

O informare în detaliu referitoare la cele discutate și decise astăzi o va face Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, în cadrul primei ședințe a Consiliului Local, acționar majoritar al Salubrizare Fapte 5 S.A., ședință în care edilul va propune interimatul pentru consiliul de administrație și directorul general, până la organizarea selecției membrilor în Consiliul de Administrație în baza OUG 109/2011, procedură care este deja în curs de derulare.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Lichenii stabilizați Naturama - elementele naturale de creație perfect potrivite pentru atelierele de grădiniță sau școală

mar feb. 2 , 2021
Lichenii stabilizați Naturama – elementele naturale de creație perfect potrivite pentru atelierele de grădiniță sau școală. Știați că în 2021 noul trend în materie de cadou perfect pentru mămici cu ocazia zilei de 8 Martie este realizat din licheni? Lichenii stabilizați sunt plante naturale 100% ce se dezvoltă în pădurile […]