Lichenii stabilizați Naturama – elementele naturale de creație perfect potrivite pentru atelierele de grădiniță sau școală

Lichenii stabilizați Naturama – elementele naturale de creație perfect potrivite pentru atelierele de grădiniță sau școală.

Știați că în 2021 noul trend în materie de cadou perfect pentru mămici cu ocazia zilei de 8 Martie este realizat din licheni?

Lichenii stabilizați sunt plante naturale 100% ce se dezvoltă în pădurile nordice din apropierea Cercului Arctic și reprezintă simbioza dintre o algă și o ciupercă. La bază, lichenii sunt de culoare albă însă, în urma unui proces de stabilizare ce îi ajută să-și  consolideze rezistența în timp și să nu necesite condiții speciale de întreținere sau lumină, lichenii capătă culorile dorite, folosindu-se doar pigmenți  naturali.

“Luând în calcul aceste aspecte, este lesne de înțeles că lichenii reprezintă un element sigur, nepericulos, potrivit în activitățile art&craft pentru copii”, adaugă Tecla Tudor, manager Naturama, magazin destinat decorațiunilor de interior realizate din plante stabilizate.

Primăvara anului trecut a  adus cu ea închiderea școlilor și a grădinițelor, suspendarea activităților școlare și extrașcolare,  restricții impuse de autorități, iar toate laolaltă au cântărit mult pentru psihicul părinților și al copiilor, desigur. Întrebarea care îi frământa pe părinți era legată de  problema organizării timpului copiilor: cum aveau să compenseze lipsa cursurilor și a orelor de creație, atât de necesare pentru o dezvoltare armonioasă?

Mulți dintre părinți au contactat magazinul Naturama și au găsit aici kit-uri special destinate pentru copii, menite să îi stimuleze creativ.

În atelierul Naturama s-au decupat rame rotunde din lemn  pentru o parte dintre copiii care doar au aplicat pe ele buchetele de licheni fără adeziv. Pentru cei care au dorit să folosească un lipici special care are în componența sa silicon, echipa tehnică Naturama a pus la dispoziție blank-uri sub formă de copaci, inimioare etc. Rezultatele au fost uimitoare și, desigur,  au trezit multă emoție în rândul părinților și al bunicilor.

Din fericire, astăzi copiii s-au întors în colectivitate, acolo unde ei se simt cel mai bine. Și, pentru că se apropie sărbătorile dedicate mămicilor, mulți dintre educatori și învățători au recurs la varianta în care surprizele pregătite să fie cu totul și cu totul deosebite, naturale, realizate din licheni decorativi Naturama. Ne-am interesat pentru dumneavoastră și am aflat că cele mai solicitate culori sunt verde, roșu sau fucsia.

“Ne încântă peste măsură să constatăm că ai noștri copii sunt foarte receptivi la nou,  la ideea de a implica natura prin folosirea lichenilor stabilizați în joacă și creație. Este relevant pentru educația copiilor să le subliniem importanța realizării unor obiecte sănătoase, naturale și fără riscuri în utilizarea lor ulterioară. Lucrurile pe care ei le realizează din pură inspirație să poată aduce emoție în sufletul celor dragi și, bineînteles, este de dorit să se poată bucura de ele cât mai mult timp” – încheie Tecla Tudor, managerul Naturama.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

One thought on “Lichenii stabilizați Naturama – elementele naturale de creație perfect potrivite pentru atelierele de grădiniță sau școală

Comments are closed.

Următoarea știre

Achiziție de proporție pe piața transporturilor: International Alexander Holding preia Vio Transgrup

mar feb. 2 , 2021
Achiziție de proporție pe piața transporturilor: International Alexander Holding preia Vio Transgrup Grupul International Alexander Holding, fondat de omul de afaceri Simion Apreutese, a obținut acordul de la Consiliul Concurenței și a devenit, oficial, proprietar al Vio Transgrup la finalul anului 2020. Holdingul International Alexander (IAH)  este o companie cu […]