Peste 100 de mașini abandonate vor fi ridicate de pe domeniul public al Sectorului 1

Peste 100 de mașini abandonate vor fi ridicate de pe domeniul public al Sectorului 1

Clotilde Armand: ”Ne asumăm angajamentele și redăm orașul oamenilor”

 Primăria Sectorului 1 ridică mașinile abandonate pe domeniul public. În această dimineață, primarul Clotilde Armand a semnat o dispoziție privind ridicarea de pe domeniul public din Sectorul 1 a peste 100 de autovehicule abandonate.

”În acest moment, avem în evidență peste 1.300 de mașini abandonate pe domeniul public al Sectorului 1 care încurcă circulația sau ocupă inutil locuri de parcare. Pentru că este în joc cartea noastră de vizită, nu voi permite ca Sectorul 1 să devină un cimitir de mașini. Am semnat astăzi dispoziția privind ridicarea a peste 100 de astfel de autovehicule. Astfel, ne asumăm și respectăm angajamentele pentru a reda orașul oamenilor”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Potrivit Legii nr. 421/2002, mașinile abandonate sunt acele autovehicule care se află pe domeniul public sau privat al statului de cel puțin 6 luni, al căror proprietar sau deținător legal este cunoscut și despre care există indicii că nu mai îndeplinesc condițiile de circulație.

În cazul celor 100 de mașini a fost deja parcursă procedura prevăzută de Legea nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Interviu cu Nicoleta Orlea, director Departament Fundraising al Asociației Autism Voce

mie feb. 3 , 2021
Interviu cu Nicoleta Orlea, director Departament Fundraising al Asociației Autism Voce: “Modernizarea sistemului de sănătate mentală pentru copii este urgentă” Nicoleta Mariana Orlea este o femeie sensibilă care știe ce înseamnă durerea adevărată dar care reușește să meargă mai departe. În cele ce urmează vă las să vă scufundați în […]