CONVOCATOR: ASOCIATIA BUCĂTARILOR DIN ROMANIA

CONVOCATOR 1 din 22.02.2021

In atentia membrilor ADUNARII GENERALE ai

ASOCIATIEI BUCĂTARILOR DIN ROMANIA

Având in vedere dispozitiile din OUG nr.26/2000 republicată, ASOCIATIA BUCĂTARILOR DIN ROMANIA, cu sediul in Sediul Asociației BUCĂTARILOR DIN ROMÂNIA, este în Com.Corbeanca, sat Petrești, str.Balantei, nr.46, Camera 3, judetul Ilfov, inscrisă in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, având CIF 23313600, va convoca Adunarea generală in data de 01 martie 2021, orele 9,00 in Com.Corbeanca, sat Petrești, str.Balantei, nr.46, Camera 3, judetul Ilfov.

In cazul in care nu este intrunită majoritatea cerută pentru luarea unei hotărâri valabile, Adunarea generală este convocată prin prezenta, a doua zi 02.03.2021, orele 9,00 la aceeasi adresă. In acest caz, Adunarea generală va decide asupra ordinii de zi, oricare ar fi numărul membrilor prezenti.

ordine de zi va fi următoarea:

 Schimbarea denumirii asociatiei din ASOCIATIA BUCĂTARILOR DIN ROMANIA, in ASOCIATIA BUCĂTARILOR DIN ROMANIA DISCIPLES ESCOFFIER-UCENICII ESCOFFIER.

  1. Desemnarea unei persoane imputernicite pentru a reprezenta asociatia si indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare in registrul asociatiilor si fundatiilor privind mentiunile enuntate mai sus.
  2. Republicarea actelor statutare .

 Presedintele  ASOCIATIEI BUCĂTARILOR DIN ROMANIA

OPREA FĂNEL

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Bugetul MApN propus pentru anul 2021 prevede fonduri de 22,746 miliarde de lei, reprezentând 2,04 % din PIB

lun feb. 22 , 2021
2021, al cincilea an consecutiv de alocare a două procente din PIB pentru Apărare  Bugetul MApN propus pentru anul 2021 prevede fonduri de 22,746 miliarde de lei, reprezentând 2,04 % din PIB. Acest buget va permite importante investiții în economia națională, dintre care amintim:  Plăți directe sau indirecte către furnizori […]
Sigla-Ziarul-News-2020