Precizări cu privire la procesul de transparentizare a datelor publicate pe pagina data.gov.ro

Precizări cu privire la procesul de transparentizare a datelor publicate pe pagina data.gov.ro

Ministerul Sănătății face următoarele precizări cu privire la procesul de transparentizare a datelor publicate pe pagina data.gov.ro care a fost inițiat ieri, 4 martie a.c.:

Datele cu privire la teste nu au fost extrase integral din aplicația Corona Forms. Acest proces de transparentizare a datelor pe pagina data.gov.ro este automat și, deoarece a fost lansat ieri, există încă provocări tehnice care sunt în curs de soluționare. Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) lucrează în acest moment la modificarea modalității de exportare a datelor, care vor fi actualizate în cursul zilei de astăzi.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Grupul CMA CGM, un lider mondial în transportul maritim și logistică va planta 19.000 de copaci în România

vin mart. 5 , 2021
#PlantingForPlanet: CMA CGM va planta 19.000 de copaci în România, ca parte a inițiativei mondiale de reîmpădurire  110.000 de copaci, pentru fiecare dintre cei 110.000 de angajati ai Grupului, vor fi plantați în 12 țări ca parte a programelor locale de reîmpădurire. CMA CGM va planta 19.000 de copaci în […]
Sigla-Ziarul-News-2021