PRIMARUL SECTORULUI 5, ÎNTÂLNIRE OFICIALĂ CU PRIMARUL MUNICIPIULUI CHIȘINĂU

PRIMARUL SECTORULUI 5, ÎNTÂLNIRE OFICIALĂ CU PRIMARUL MUNICIPIULUI CHIȘINĂU

            Primarul PPU-SL al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a avut astăzi, 5 martie 2021, o întâlnire oficială cu o delegație a Primăriei Municipiului Chișinău, condusă de domnul primar, Ion Ceban. Cei doi edili au discutat despre problemele cu care se confruntă la nivelul instituțiilor pe care le conduc și despre soluțiile pe care le-au identificat.

          „Mă bucur că suntem astăzi împreună cu dumneavoastră, frații noștri de peste Prut și mă bucur că vorbim și simțim la fel. Știu că în mare parte ne confruntăm cu aceleași probleme, atât la Primăria Sectorului 5, cât și la Primăria Municipiului Chișinău. Important este să acționăm în interesul cetățenilor și să încercăm pe cât posibil să le facem viața mai ușoară. În toate primăriile din România și din Republica Moldova ar trebui să se facă doar politica cetățeanului, nu cea de partid.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

          De cealaltă parte, Primarul Municipiului Chișinău, Ion Ceban susține afirmațiile edilului Sectorului 5 și spune că politica nu ar trebui să existe în nicio

primărie. Mai mult, acesta a vorbit și despre necesitatea reformei în cadrul acestor instituții. Ion Ceban a afirmat că angajații care nu își îndeplinesc sarcinile de serviciu ar trebui să plece, pentru a lăsa loc unor persoane profesioniste care pot ajuta la dezvoltarea Municipiul Chișinău.

          La finalul întâlnirii, Primarul Municipiului Chișinău i-a oferit Primarului Sectorului 5 o cutie cu celebrele bomboane moldovenești, Bucuria, iar Cristian Popescu Piedone i-a oferit domnului Ion Ceban unul dintre tricourile de „luptă” din campanie și o plachetă.

          Cei doi edili au promis că vor mai avea astfel de întâlniri și că se vor ajuta reciproc pentru modernizarea și dezvoltarea Sectorului 5, respectiv a Municipiului Chișinău. Mai mult, Cristian Popescu Piedone a spus că va pune la dispoziția Primarului Municipiului Chișinău toată experiența sa de peste 27 de ani în administrație publică, dacă oficialul din Republica Moldova va avea nevoie.

          De asemenea, atât Primarul Sectorului 5, cât și Primarul Municipiului Chișinău și-au arătat interesul de a înfrăți cele două entități administrative, lucru pe care și-l doresc realizat cât de curând, având în vedere strânsa legătură dintre România și Republica Moldova.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Propunerile Ministerului Educației privind facilitățile de transport acordate elevilor

sâm mart. 6 , 2021
Propunerile Ministerului Educației privind facilitățile de transport acordate elevilor Prin proiectul de Ordonanță de Urgență pentru modificarea Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, Ministerul Educației propune următoarele măsuri: Gratuitate pentru elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat, cu vârsta de până la 26 de ani, pentru serviciile publice de transport […]
Sigla-Ziarul-News-2021