Avon lansează un nou parfum inspirat de povestea Simonei Halep,  HerStory – Love Inspires

Avon lansează un nou parfum inspirat de povestea Simonei Halep,  HerStory – Love Inspires

 În luna martie, AVON își dorește să redea femeilor încrederea în forțele proprii și lansează un nou parfum HerStory – Love Inspires, în colaborare cu Simona Halep, pentru a transmite femeilor mesajul Iubește-te în fiecare zi!

Simona Halep, ambasadoarea parfumului, este inspirația noii arome, ce suprinde forța și independența femeii care se pune pe primul loc.

Povestea ei și a tuturor femeilor care își rescriu viața în fiecare zi se regăsește în combinația unică a notelor irezistibile a noului parfum HerStory Love Inspires, pentru că iubirea de sine este o forță care schimbă povești.

Notele feminine care fac fiecare femeie să strălucească și să se iubească pe sine

Un parfum feminin, ce îmbină senzualitatea iasomiei și puterea florii de iris, Her Story Love Inspires cucerește cu note dulci de praline.  

Aroma sa inconfundabilă face fiecare femeie să strălucească și să se simtă ca în lumina reflectoarelor. Her Story Love Inspires inspiră libertate și iubire de sine, de fiecare dată când este purtat.

Inspirat de povestea Simonei Halep

Este timpul ca fiecare femeie să se pună pe primul loc și să fie prioritatea sa numărul 1. Atunci când crede în ea, nimic nu o poate opri. O femeie care își hrănește încrederea, este o femeie care se iubește în fiecare zi. Acesta este îndemnul pe care noul parfum HerStory Love Inspires, creat împreună cu Simona Halep, vrea să îl insufle fiecărei femei.

HerStory Love Inspires are o aromă senzuală, ce accentuează feminitatea fiecărei femei și o ajută să nu uite să se valorifice și să se aprecieze, așa cum Simona o face în fiecare zi.

Antrenamentul tău cu tine

Pentru a sărbători luna martie așa cum se cuvine, AVON a pregătit o serie de activități surpriză, care ajută femeile să își cultive iubirea de sine. De la mici trucuri de relaxare, metode de meditație și seminarii cu femei celebre care povestesc cum se iubesc pe sine în fiecare zi, acestea se găsesc sub forma unui calendar interactiv disponibil toată luna martie pe www.avon.ro/iubesteteinfiecarezi.

 

Despre AVON

AVON este prezent de peste 23 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Interviu cu Anamaria Necșulescu, Luminaria Handcrafted: “Afacerea mea este un mix de chimie, fizică, tupeu și răbdare.”

mar mart. 9 , 2021
Interviu cu Anamaria Necșulescu, Luminaria Handcrafted: “Afacerea mea este un mix de chimie, fizică, tupeu și răbdare.”  Absolventă a Universității București, Facultea de Geografie și Limbă Străină, Anamaria Necșulescu a lucrat în domeniul turismului și ocazional, ajută copiii să-și îmbunătățească cunoștințele de limbă engleză. Într-o bună zi, a luat decizia […]