Pregătiri pentru sezonul de primăvară în serele Primăriei Sectorului 1

Pregătiri pentru sezonul de primăvară în serele Primăriei Sectorului 1

Răsaduri de Crăițe (tagetes), Pufuleți (ageratum houstonianum), Gura leului (antirrhinum), Ghețișoare (begonia semperflorens) și Urzicuțe (coleus hybridus) sunt îngrijite pentru a fi plantate și a spori frumusețea parcurilor și spațiilor verzi din Sectorul 1.

În această perioadă, angajații Administrației Domeniului Public Sector 1 plivesc plantele, le mută din ghivece, le tratează fitosanitar contra bolilor și dăunătorilor și mențin condițiile de aerisire optimă. Florile sporesc în mod cert frumusețea parcurilor și a spațiilor verzi din sector datorită coloritului impresionant.

“Serele Primăriei Sectorului 1 sunt o resursă care trebuie exploatată la maximum pentru a oferi frumusețe și eleganță domeniului public din această zonă admnistrativă. De aici vor proveni o parte însemnată a plantelor care vor schimba în fiecare primăvară înfățișarea parcurilor și spațiilor verzi din Sectorul 1. Vremea achizițiilor de panseluțe la suprapreț a trecut! Trebuie să cheltuim eficient și rațional banul public”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Avon lansează un nou parfum inspirat de povestea Simonei Halep,  HerStory - Love Inspires

lun mart. 8 , 2021
Avon lansează un nou parfum inspirat de povestea Simonei Halep,  HerStory – Love Inspires  În luna martie, AVON își dorește să redea femeilor încrederea în forțele proprii și lansează un nou parfum HerStory – Love Inspires, în colaborare cu Simona Halep, pentru a transmite femeilor mesajul Iubește-te în fiecare zi! Simona […]